Udgivet i Skriv en kommentar

“Da Stella mistede håret” er udkommet som ebog – til 15 kroner

 

I børnehaven skal man have langt hår. Ellers kan man ikke være med til prinsesseleg. Frida gør alt, hvad hun kan, for at være med i legen. Hun klipper håret af sin dukke Stella. Og så klistrer hun Stellas hår fast på sit eget. Nu har Frida langt hår … men hun må stadig ikke være med til prinsesseleg.

En bog om at føle sig udenfor – og om hvordan det hele kan blive godt igen.

Format:

“Da Stella mistede håret” er oprindelig en billedbog udgivet af Klematis. Den digitale udgave består af en video med bogens billeder samt historien oplæst af Christian Damsgaard. Ebogen kan læses på alle apparater, som kan vise video.

Klik for at downloade smagsprøve

Bogen kan købes hvor du køber ebøger

Leave a Reply