26 tanker om “Kontakt

 1. Hej Morten!
  Så vidt jeg kan se har du kun e-bøger for børn fra 8 år og opefter. Har du planer om at udgive nogle for børn mellem 4-7 år. Jeg har nemlig et barnebarn på 5 år i USA hvor forældrene har lært hende at bruge en iPad bl.a. til amerikanske e-bøger. Hun har ikke én på dansk : ( Det kunne jeg godt tænke mig at forære hende!
  Med venlig hilsen
  Sanne Bording

  1. Jeg har “Erik maler hunden blå”, den ser flot ud på ipad og er perfekt til en 5-årig. Koster blot 25-29 kroner.

 2. Hej Sanne, jo, jeg har jo “Erik maler hunden blå”, som passer perfekt til en 5-årig – og den ser flot ud på ipad. Køb den, hvor du ellers køber ebøger – og lad mig vide, om den falder i barnets smag!

 3. Min mand rejser derover om 14 dage så jeg vil købe den så han kan få den med som gave. Et andet spørgsmål : ) : Jeg er skolebibliotekar og vil meget gerne bruge et billede af dig i en Prezi om drengebøger. Må jeg bruge det du har her på siden? På forhånd tak!

 4. Hej Morten.

  Jeg er lærerstuderende og har i mit studie læst din bog “Marias dukke”. Jeg blev vildt grebet af at du i en børnebog tager så kraftige temaer op og det inspirerer til fantastisk danskundervisning. Vi skal nu lave en lærerfaglig analyse af en børnebog og efter at have læst “Marias dukke” var jeg ikke i tvivl om at det skulle være en af dine bøger. Jeg har derfor valgt at arbejde med “Hviskelegen” og jeg synes det er en helt fantastisk bog, men jeg vil rigtig gerne vide lidt mere om, hvorfor du vælger at tage så kraftige temaer op i børnebøger og hvad der er din inspiration til det?

  Desuden vil jeg gerne vide om der har været nogle bestemte tanker om de billeder der er i bogen, hvordan de skulle være og hvilken genre du selv ville beskrive bogen som?

  Håber meget du kan hjælpe mig

  Hilsen Emma
  læreruddannelsen Aalborg

  1. Hej Emma, tak for interessen, vil du ikke sende mig dine spørgsmål m.m. på morten.durr@comxnet.dk – så sender jeg retur.

 5. Hej Morten
  Har lige hørt det indslag du har været med til i Harddisken – spændende. Du fortæller om et gratis online program (umiddelbart efter du har talt om Apples program), som man kan lave interaktive historier med. Men jeg kan desværre ikke helt høre navnet på programmet – vil du hjælpe ..?

  1. Kære Ole Steen, ja, det hedder inkle …. fra folkene bag app’en “Frankenstein”.

 6. Hej Morten
  Tusind tak for svar.
  God dag
  O

 7. Hej Morten
  Tak for et godt foredrag.
  Eleverne var vilde med det og syntes, de fik en masse ud af det, du fortalte.

  Mange hilsner fra Nina, Line og Eskild på Niels Ebbesen Skolen, Skanderborg

  1. Det er mig som takker! Herligt med så velforberedte børn – og spørgelystne!

 8. Hej Morten Dürr
  Jeg er elve og hedder nanna. Jeg synes at dine bøger er fantastiske og har læst alle i min aldersgruppe (undtagen gyserene). Og jeg vil rigtig gerne læse flere! Så er du ikke nok sød at finde blyanten frem og så skrive en bog!
  Kh nanna

  1. Tak Nanna, skønt at høre fra en læser – jo, jeg skal nok få skrevet nogle flere bøger meget snart!

 9. hej morten,

  hvor gammel er du, hvor er du opvokset, hvor bor du, har du familie, hvor har du uddanelse, hvornår, hvilket år udkom din bog, alle titler på dine bøger, har du vundet nogen priser

  1. Hej Bente, jeg tror du kan finde svar på mange af dine spørgsmål via dette link: http://www.boernelitteratur.dk/forfattere/durr-morten

   Priser: Jeg har modtaget “Skriverprisen” i 2008 for “Slip aldrig Samiras hånd” samt “Bogslugerprisen” 2011 for “En lort med tusind ben”

 10. tak for det morten du er en rigtig guttermand

 11. hej morten hvordan lavede du kanonslag? hvad hed din hund og hvad foren race var den? ps hvordan fik du din inspiration

  1. Hej ib, opskriften på kanonslag er tophemmelig. Hunden hed Vicky Golden Retriever – inspiration: jeg skriver og skriver – så dannes historien.

 12. Hej Morten jeg elsker din Albraxa bind 1. Er ked af at den næste ikke er her endnu kan du ikke skrive den please.
  Så er du sød. Sig ja eller nej. Med venlig hilsen Kåre jeg er ni år.

  1. Hej Kåre, tak for din besked! Det er rigtig kedeligt, men der kommer desværre ikke flere bøger i serien. Den blev for dyr at producere, så serien blev stoppet. Håber du snart finder noget andet sjovt at læse!

   1. Hej Morten. Nu forstår jeg bedre hvorfor at vores skolebiblotek ikke havde den. For nogle år siden var nogle piger kommet ligesom mig og spurt om de kunne få fat i bog nummer to så. Skolebiblotekaren gik ind på internettet og prøvede at finde den næste bog.

 13. Ja, bind 2 blev desværre aldrig til noget. Men hvis du godt kunne lide Albraxa, kan du måske overveje at læse noget der ligner: Taynikma, den serie kender du måske allerede.

 14. Hej Morten Dürr
  Kommer der en 2er af MONSTERBABY????
  Kh. max og seier

  1. Kære Pia, Max og Seier, det gør der måske, men den er ikke lige om hjørnet.

 15. Hej Morten.

  Jeg er på jagt efter “Omar, Amir, Fatima og Samira”. Kan den slet ikke købes nogle steder? 🙂

  Mvh. Lone

  1. Hej Lone Mette, jeg har et sidste eksemplar liggende, som jeg kan sælge dig. Bogen er udsolgt, men bliver måske genoptrykt på et tidspunkt, men nok ikke i år. Jeg kan sælge bogen for 200 kr. ink. forsendelse på mobilepay eller EAN nummer. Hvis du gerne vil gå videre, så send mig en mail med din adresse på mail: mortendurr@me.com. – kh. Morten

Leave a Reply