Udgivet i 1 kommentar

Min billedbog “Isbjørnen ille fra sidste isflage” er nu til salg på ibookstore – til 15 kroner.

Så er også “Isbjørnen Ille fra sidste isflage” blevet optaget i Apples Ibookstore. Bogen koster 15 kroner.

Se bogen i Apples Ibookstore.

Om bogen:

Stakkels isbjørnen Ille! Isen smelter, og det er svært at skaffe mad. Ille må finde sig et nyt sted at bo. Skal han bo i Zoo? Nej, her er kedeligt og maden smager dårligt. Men så møder Ille brunbjørnen Petra, som lærer ham at spise blåbær og fange laks. Og Ille bliver forelsket.

En billedbog for 4 – 7 år som højtlæsning – selvlæsning fra 2. klasse.

Anmeldelser:

“Bogen er en udmærket lille fortælling med masser af samtalestof, og den er humoristisk og lunt illustreret af den svenske illustrator Boel Werner. Målgruppen er børn i indskolingen, og bogen vil være egnet til både oplæsning og selvlæsning.” (Folkeskolen)

“Bogen henvender sig til de 5-8-årige, og den er velegnet til både oplæsning og selvlæsning. Den er også anvendelig i undervisningen i indskolingen til arbejde omkring klimaforandringer … En vellykket fortælling som vil meget, og som når meget.” (Lektørudtalelse, DBC).

1 tanke om “Min billedbog “Isbjørnen ille fra sidste isflage” er nu til salg på ibookstore – til 15 kroner.

  1. […] lort med tusind ben” – 90 eks.“Erik maler hunden blå” – 146 eks.“Ille isbjørn fra sidste isflage” 37 eks.“Bomben i madkassen” (lydbog) 7 […]

Leave a Reply