Udgivet i Skriv en kommentar

Så er “Kurt Komet – Monsterplaneten” kommet fra tryk!

Nu udkommer 3. Kurt Komet bog … “Monsterplaneten” – og den er blevet hamrende flot! En farvestrålende, sjov og skør tegneserie i hardcover – målrettet 0. – 4. klassetrin. Den vil med garanti sætte turbo på læsningen!

Udgivet i Skriv en kommentar

Skal Kurt Komet ud til din skole?

Nu er det igen muligt at søge om tilskud til forfatter-/illustratorbesøg på landets skoler og biblioteker. Illustrator Patrick Steptoe og jeg har i de seneste halvandet år finpudset vores kombinerede workshop og foredrag, som tager udgangspunkt i bogserien “Kurt Komet”. Her får vi sat børnene i sving med at tegne, fortælle og skrive – og hver eneste skolebesøg har været en fest? Skal vi også ud på din skole eller dit biblioteket? Så husk, at man kan søge kunstfonden om støtte til dækning af vores honorar.

Læs mere om Kunstfondens støtte til forfatter/illustratorbesøg. “Levende litteraturmøder for børn og unge”

Læs mere om vores workshop og foredrag hos Kunstfonden.

Læs mere om mine foredrag generelt – også for ældre børn.

Læs her hvorfor et forfatter/illustratorbesøg kan gøre en forskel på DIN skole/bibliotek og sætte turbo på læsningen!

Udgivet i Skriv en kommentar

Zenobia og Ivalu genoptrykkes!

Nu genoptrykkes både “Ivalu” og “Zenobia” i henholdsvis 2. og 4. oplag! Jeg er i det hele taget fantastisk glad for at være en del af projektet med disse to graphic novels – og dybt beæret over den modtagelse, som bøgerne har fået. ZENOBIA: solgt til oversættelse til 19 sprog, omsat til børneteater og tildelt Illustratorprisen v. Kulturministeriet samt Drassows legat. IVALU: solgt til oversættelse til tre sprog, omsat til oscarnomineret kortfilm samt tildelt Skriverprisen v. Undervisningsministeriet. Tak til alle jer som har læst bøgerne – og ikke mindst jer som har brugt bøgerne i undervisningen og formidlet dem videre til børnene!

Udgivet i Skriv en kommentar

Kurt Komet flyver snart igen!

I foråret udkom første bog om Kurt Komet & Rex: “Pakkepost til hele universet”. Siden da har Patrick og jeg været komplet opslugt af Kurt Komets verden. Vi arbejder nu på bog nr. to, som kommer til at hedde “Årets bedste raketbud” og udkommer 1. februar, 2023. I seriens andet album forfinet vi tegneserieudtrykket og Patrick breder farvepaletten ud! Samtidig har vi været rundt og holde foredrag og finpudset vores Kurt Komet foredrag + workshop. Reaktionerne har været over alt forventning. Det har været en stor glæde at se, hvordan børnene har taget Kurt og Rex til sig – og ikke mindst opleve, hvad der sker, når børnene begynder at tegne og skrive deres egne Kurt Komet historier. Skal vi også komme ud på dine skole og holde foredrag? Så download vores foredrags-folder og lad os høre fra dig.

Udgivet i Skriv en kommentar

Gratis Kurt Komet-tegneserie på instagram

Illustrator Patrick Steptoe og jeg arbejder ihærdigt på at færdiggøre album nr. 2 med Kurt Komet & Rex – bogen kommer til at hedde “Årets bedste raketbud” og udkommer tidligt i 2023. Men allerede nu kan du opleve historierne fra bogen. Vi lægger løbende de færdige minihistorier ud på instagram. Så sving forbi min profil her – og vær med fra start på Kurt og Rex’ nye eventyr!

Udgivet i Skriv en kommentar

Online-event for børn over hele landet

Sæt kryds i kalenderen 7. februar næste år – for så holder vi – Gratis Børnebøger – et online event for skoleklasser over hele landet. Kom og mød Morten Dürr, Benni Bødker, Henrik Einspor og Bo Skjoldborg. Der handler om at give børnene et uformelt litteraturmøde og et skub til læseglæden. Arrangement er gratis – I skal bare “møde op” – på nettet. Se mere på hjemmesiden – og som altid – del gerne dette budskab og giv jeres klasse en sjov oplevelse. Vi glæder os!

Se mere om eventet her: http://www.gratisbørnebøger.dk

Udgivet i Skriv en kommentar

Nyt foredrag/workshop med udgangspunkt i Kurt Komets univers.

Nu stiller jeg og illustrator Patrick Steptoe op med et funklende nyt foredrag med kombineret workshop. Det sker i forlængelse af vores nye bog “Kurt Komet og Rex: Pakkepost til hele universet” (udkommer medio januar). Under arrangementet vil børnene ikke alene høre Patrick og jeg tegne og fortælle – de skal også selv på banen med deres fantasi, farveblyanter og engagement. Det bliver en spændende tur med Kurt Komet til fjerne galakser. Skal vi også besøge din skole? Husk at du kan søge støtte til forfatterforedrag fra Kunstfonden – inden d. 1. februar. Se mere på dette link:
https://mortendurr.com/foredrag/