Udgivet i Skriv en kommentar

æseløre.dk er en fin og brandny blog om børnebøger – og de anmelder min bog “En lort med tusind ben”

Forfatteren Rikke Dyrhave Nissen har startet en ny blog med anmeldelser af børnebøger – kaldet æseløre.dk – bloggen har ikke alene et fedt navn, men min bog “En lort med tusind ben” bliver også anmeldt på den. Det er ebogsudgaven som Rikke anmelder, og hun skriver blandt andet:

“En lort med tusind ben er en sjov bog, der vil fange mange drenges opmærksomhed. Den er spækket med drengehumor. Og det er fedt! Piger kan også sagtens være med, selvom de måske vil ryste på hovederne af de skøre drenge … En lort med tusind ben kan både købes som almindelig bog. Men den kan også købes som ebog. Det er ikke bare billigere. Det er også smart. En lort med tusind ben er den første hele bog, jeg har læst på min iPad. Det virker bare. Og så er det nem måde at have bøger med, når man skal på ferie.”

Læs hele anmeldelsen her:

http://æseløre.dk/post/6825659976/en-lort-med-tusind-ben-af-morten-durr

Køb “En lort med tusind ben” som ebog til 29- 39 kroner alt efter forhandler:

Saxo.dk
mubook.dk
Booksnob.dk
Storybag.dk
Riidr.dk

Leave a Reply