Udgivet i 2 kommentarer

Fin lektørudtalelse på min seneste bog “Skaderne”

SkaderneSå er der kommet lektørudtalelse på min seneste bog “Skaderne” – og det er en rigtig fin anmeldelse.

“En vigtig bog til sorgbearbejdelse for børn fra 9 år. Netop fordi bogen så enkelt og uden omsvøb fortæller om sorg og angst, virker den så stærkt. Det er en bog, som man ikke lige glemmer.”

Således skriver Kirsten Thorning Thagaard og tilføjer også: “Hvis skolen har en sorgkasse vil bogen være et oplagt emne hertil.”

Jeg er især glad for, at Thagaard peger på, at bogen kan bruges i skolens virke –  da det var min hensigt, at skrive en bog, der kan bruges som udgangspunkt for en samtale med et barn, som har mistet – men også læses på klasseplan for at barnets kammerater kan sætte sig ind i barnets følelser.

Læs flere anmeldelser af Skaderne her:

Skolebibliotekarer.dk
Bogblogger.dk

Find billigste pris på bogen her

Om bogen:

Oscars mor dør, og pludselig føles alting så trist og mørk. Og Oscar er fanget i mørket, indtil han får brev. Det er et brev fra hans mor – og det er skaderne fra haven, som kommer med det til ham.

“Nu havde skaderne opdaget mig. De skældte ud, og så fløj de væk. Reden lå kun en meter højere oppe. Jeg klatrede op og kiggede ned i reden. Der var ingen æg. Men der var noget andet. Noget blankt, metallisk og skinnende. Det var strimler og stumper af glitrende papir.”

Forlaget Alvilda, illustreret af Peter Bay Alexandersen.

 

 

2 tanker om “Fin lektørudtalelse på min seneste bog “Skaderne”

  1. Kære Morten Hvor er det flot! Et stort tillykke fra Lisa Rossavik Rich http://www.lisarich.dk

    Sendt fra min iPad

    > Den Mar 13, 2014 kl. 18:54 skrev “Morten Dürr – forfatter” : > > >

    1. Tak Lisa!

Leave a Reply