Udgivet i 2 kommentarer

Min nye bog “Skaderne” er anmeldt af Bent Rasmussen på Skolebibliotekarer.dk

SkaderneBent Rasmussen anmelder “Skaderne” på skolebibliotekarer.dk og kalder blandt andet bogen for:
“En smuk og rørende lille historie, der gør indtryk.”

Læs hele anmeldelsen her.

Find billigste pris på bogen på bog.nu

2 tanker om “Min nye bog “Skaderne” er anmeldt af Bent Rasmussen på Skolebibliotekarer.dk

  1. Kære Morten Hvor var det en super-flot anmeldelse af din nye bog Skaderne. Når du sætter en af dine bøger op til Ebog, hvilket format bruger du? Jeg vil gerne lære det og lægge en af mine børnebøger ud. Med kærlig hilsen Lisa Rossavik Rich

  2. Hej Lisa, du skal have konverteret din tekst til epub-formatet. Det kan man enten betale sig fra, eller bruge et program som Pages til Apple. Men der findes andre programmer, som jeg dog ikke har erfaringer med. Når du har filen klar, skal du indgå aftale med Publizon, som er knudepunkt for at få bogen ud til netboghandlerne samt ereolen.dk.

Leave a Reply