Udgivet i 3 kommentarer

Hvad sælger ebøger? Salgstal Morten Dürr, 1. kvartal, 2013 – Ereolen har sejret.

Jeg har udgivet 12 ebøger på mit eget Forlaget Plot – salgstal for 1. kvartal 2013 fordeler sig som følger:

Samlet salg: 2.129 eksemplarer.

Heraf salg til:

Danske netboghandlere (Saxo, Riidr, Booksnob, g.dk m.fl): 99 eks.

Ibookstore: 329 eks.

Ereolen.dk: 1701 eks.

Ja, der er intet, som slår det gratis udlån via Ereolen. Faktisk er mit salg via danske netboghandlere og Ibookstore stagneret. Ereolen har i praksis sat sig på markedet for ebøger i Danmark – hvis jeg udelukkende kigger på mine egne tal. Andre har måske andre erfaringer?

P.S: du kan også høre mine bøger gratis via Netlydbog.

 

3 tanker om “Hvad sælger ebøger? Salgstal Morten Dürr, 1. kvartal, 2013 – Ereolen har sejret.

  1. Jeg kan sige dig, at billedet for mig er nøjagtigt det samme. EReolen giver procentvis de fleste penge og salget ikke ret meget. Jeg har 10 e -bøger på mit eget forlag nu. De sidste to er lige lagt ud. Men sidste år lånte de ud for 12.000 på hele året og salget var under 10 eksemplarer. En julekalender låntes ud 10 gange om dagen i november og december. Så jeg er glad for eReolen. Den er meget vigtig. Tak for din åbenhed, det er dejligt. Ragnhild Bach Ølgaard

    1. Ja, vi skal da være glade for ereolen, men det er bekymrende, hvis den bliver et monopol for distribution af ebøger …

      1. Jeg tror, at folk gerne vil læse e-bøger, men de vil ikke betale for det. Derfor virker eReolen så godt. Det bliver nok svært, at finde alternativer. Hvor skal pengene i givet fald komme fra?

Leave a Reply