Udgivet i 7 kommentarer

Nu kan du omsider streame gratis lydbøger fra Netlydbog.dk til dine Apple gadgets: ipad, iphone og ipod

Netlydbog.dk er bibliotekernes fremragende tjeneste for udlån og streamning af lydbøger. Desværre har man ikke kunne bruge tjenesten via sine mobile Apple gadgets såsom ipad, iphone og ipod. Men det kan man nu – hvor det er muligt at streame lydbøgerne direkte fra eksempelvis din iphone. Samtidig er hjemmesiden blevet redesignet og ligner nu ereolen.dk – hvilket gør det nemmere at finde rundt i funktionerne. En tiltrængt og meget velkommen opdatering af en fornem tjeneste.

Og … du kan selvfølgelig også streame mine lydbøger fra Netlydbog.dk. Jeg har p.t. tre titler som lydbøger: “Bomben i madkassen”, “Kurt Komet” samt “De forbyttede tissemænd”.

Se mine titler på Netlydbog.dk

7 tanker om “Nu kan du omsider streame gratis lydbøger fra Netlydbog.dk til dine Apple gadgets: ipad, iphone og ipod

  1. Det lyder fantastisk at man kan få lydbøgerne fra netlydbog.dk på apple medier. Jeg har forgæves forsøgt at få mine 3 lånte bøger ind i iTunes og derfra videre til min iPhone 4 – uden held. Hvad gør man????? Kan intet brugbart finde nogen steder!

  2. Hej Helle, jeg tror også kun, at du kan streame dem, ikke downloade dem til dine apple-dimser. Det betyder, at du via safari på din iphone logger på netlydbog.dk og afvikler dine lånte lydbøger direkte i safari-browseren ved at vælge “streamning” som mulighed – fremfor lån/download eller hvad der elllers står. Du bruger altså ikke computeren …

  3. Hmmm, har prøvet at logge ind fra IPhonen til netlydbog.dk men får ikke lov til at komme ind. Har downloadet lydbogen til min mac computer, men wma understøttes ikke i iTunes og jeg kan simpelthen ikke få lydbøgerne ind og derfor hellere ikke videre til mine gadgets. Synes det er møgærgerligt, at bibliotekerne udelukkende fokuserer på PC-brugere. Vi er mange med apple produkter i dette land, som udelukkes for de ydelser som vi på lige fod med andre skatteydere burde have adgang til. Tror PC-brugere ville have været temmelig opbragte, hvis det var IOS platformen der var valgt frem for PC-platformen. Har på ingen måde forståelse for denne måde at vælge “side” på. Bibliotekerne burde som minumum tage højde for begge platforme set i lyset af de mange iPods, iPads og iphones, der er i omløb, så også vi brugere af disse løsninger også kan downloade lydbøgerne!

  4. Enig … men netlydbog.dk virker her på min ipod, hvis jeg logger ind via safari og med min bib.kode? Kan der være forskel fra kommune til kommune – spørg netlydbog.dk support. (kan du streame den fra din mac i stedet for at downloade?)

  5. Har ikke prøvet at streame direkte fra computeren. Idéen med at hente lydbøgerne var egentlig også at tage dem med på iPod/iPhones på ferie i udlandet her i sommerferien, så uanset om man kan streame eller ej er det ikke en holdbar løsning, da streaming = dataforbrug….. hvilket koster en formue fra udlandet…..og derfor ikke et alternativ 🙁

    1. Jeg kæmper en, for mig, stor kamp for at finde gratis lydbøger til min IPhone. Er ganske uerfaren på området, men er nået så langt at jeg har konstateret at mit bibliotek ikke er med på Netlydbog.dk og andre biblioteker vil ikke kendes ved mig som bruger. Træls, men kæmper videre:-/

      1. Så må du ned på dit lokale bibliotek og låne goe’ gammeldags cd’er med lydbøger.

Leave a Reply