Udgivet i Skriv en kommentar

“Kessler-effekten” kan nu købes på ibookstore til 29 kroner.

Ebogsudgaven af “Kessler-effekten” ligger nu klar på ibookstore og kan læses på ipad, iphone og ipod touch.

Se bogen på ibookstore her.

Om “Kessler-effekten”:

Kan Martin få sin sindssyge far på ret køl på fire dage? Det skal han. Ellers vil Martins far nemlig gå glip af arven efter millionæren, onkel Falkenberg. Søndag skal de mødes med Falkenberg. Så skal faren for alt i verden ikke snakke om Jordens undergang, global opvarmning og tallet 666. Og fremfor alt skal han ikke tale om Kessler-effekten.
Målgruppe: 4. – 7. klassetrin.
Anmeldelser:
“Her er en bog, der balancerer fint mellem en enkel, men spændende historie, drengens mange bekymringer og så det lidt tossede, der gør det hele morsomt at læse.”
Damian Argimbau, Weekendavisen.
“Som ved de fleste andre af Dürrs bøger er den primære målgruppe drenge og i dette tilfælde i alderen 11-14 år. Bogen har et vist spændingselement, men giver med sin overraskende slutning også stof til analyse samt samtale om fx sindssygdom … (.) Letlæst og velskrevet bog med lidt spænding, overraskelser og muligheder for tolkning, men også med lidt grumt og foruroligende indhold.”
Ole Laursen, lektørudtalelse, DBC
En sær, syret historie (…) som sædvanlig har forfatteren en pointe af alvor.”
Steffen Larsen, Dagbladet Politiken, 4 hjerter.

Leave a Reply