Udgivet i 1 kommentar

Hurra! Min ebog til ipad “Erik maler hunden blå” er nr. 1 på ibookstore her til aften

Så er min ebog til ipad “Erik maler hunden blå” kravlet helt til tops på bestsellerlisten på ibookstore.

Om bogen:

Skru op for lyden på din ipad! Nu udkommer “Erik maler hunden blå” i opdateret version. Nemlig som e-billedbog med højtlæsning af Christian Damsgaard – og siderne bladrer helt af sig selv. Perfekt underholdning til de 3 – 7 årige, når de keder sig på bagsædet.

Bogen koster 15 kroner og kan købet på ibookstore

 

1 tanke om “Hurra! Min ebog til ipad “Erik maler hunden blå” er nr. 1 på ibookstore her til aften

  1. […] har vi snakket med forlaget Plot, som udgiver Morten Dürrs børnebøger, der ligger nummer 1 på iBook Store. Alle hans e-bøger er lette at læse og lix-tallet er helt nede i knæhøjde, hvilket giver plads […]

Leave a Reply