Udgivet i Skriv en kommentar

“Kessler-effekten” er anmeldt i Politiken til fire stjerner, hurra!

Steffen Larsen kalder bogen: “Sær og syret” og konkluderer: “som sædvanlig har forfatteren en pointe af alvor.” Hele anmeldelsen kan læses i Politikens bogtillæg fra lørdag d. 11. februar her.

Om “Kessler-effekten”:

Kan Martin få sin sindssyge far på ret køl på fire dage? Det skal han. Ellers vil Martins far nemlig gå glip af arven efter millionæren, onkel Falkenberg. Søndag skal de mødes med Falkenberg. Så skal faren for alt i verden ikke snakke om Jordens undergang, global opvarmning og tallet 666. Og fremfor alt skal han ikke tale om Kessler-effekten.

Målgruppe: 4. – 7. klassetrin.

Format: Epub, kan læses på alle apparater og skærmstørrelser.

Øvrige anmeldelser:

Her er en bog, der balancerer fint mellem en enkel, men spændende historie, drengens mange bekymringer og så det lidt tossede, der gør det hele morsomt at læse.”
Damian Argimbau, Weekendavisen.

“Som ved de fleste andre af Dürrs bøger er den primære målgruppe drenge og i dette tilfælde i alderen 11-14 år. Bogen har et vist spændingselement, men giver med sin overraskende slutning også stof til analyse samt samtale om fx sindssygdom … (.) Letlæst og velskrevet bog med lidt spænding, overraskelser og muligheder for tolkning, men også med lidt grumt og foruroligende indhold.”
Ole Laursen, lektørudtalelse, DBC

Bogen kan lånes gratis via Ereolen.dk

Bogen koster 29 kroner, og kan købes, hvor du normalt køber ebøger:

Saxo.dk
ebogreolen.dk
mubook.dk

Booksnob.dk
Storybag.dk
Riidr.dk
Mibook.dk
Bog og ide
Digibooks.dk
g.dk
Gutenbog.dk
Hjemve.dk
Williamdam.dk

Leave a Reply