Udgivet i Skriv en kommentar

Min ebog “De forbyttede tissemænd” kan nu købes på ibookstore til 29 kroner

Ebogen “De forbyttede tissemænd” er nu tilgængelig i en ny og særlig ipad version, som jeg har formatteret ved hjælp af Apples nye software ibooks author. Med ibooks author kan man give ebogen et layout, som er ligeså flot og læsbart, som i den trykte bog – Og hvor Lars Gabels fine tegninger kommer til deres ret.

Jeg er blevet uhyre tilfreds med resultatet, så tjek bogen ud, en gratis smagsprøve kan downloades via ibookstore.

Køb bogen gennem ibookstore til 29 kroner.

Om bogen

Nu bliver det både fjollet og spændende!

“De forbyttede tissemænd” er historen om Konrad og Lea, som er med klassen på tur til Eksperimentariet. Men Konrad og Lea farer vild og ender i et rum med en mærkelig maskine. Når man trykker på den røde knap, sker der noget. Der kommer et stort, hvidt lysglimt og en brølende lyd.
Derefter stilhed …
Lea og Konrad er okay. Vistnok.
Men noget er byttet rundt …

“De forbyttede tissemænd” henvender sig fra 9 – 12 år som selvlæsning, 6 – 8 år som højtlæsning.

Format: ebogen kan læses på alle apparater og skærmstørrelser.

Anmeldelser:
“Det er en kostelig historie, Morten Dürr har skrevet. Den vil gå rent ind hos målgruppen, drenge i 2.-3. klasse (… ) Lars Gabels illustrationer bidrager på fornem vis til spændingen og frygten.”
Carl Christian Rasmussen, Folkeskolen.

“Det er en sjov og spændende historie, hvor også temaet mobning berøres. Bogens mørke og udtryksfulde illustrationer passer perfekt til historien (…) Spændende, sjov, men også alvor, er omdrejningspunktet for denne udmærkede bog, som er særdeles velegnet til de børn, der er kommet godt i gang med læsningen.”
Boy Olesen, Lektørudtalelse, DBC.

Leave a Reply