Udgivet i Skriv en kommentar

Min bog “Hviskelegen” er udkommet som ebog

I 2008 udkom min bog “Hviskelegen”. En kortfattet letlæst fortælling om et lidt dystert emne: vold mod børn. Det skulle vise sig at være en lille bog med meget lange ben! Bogen blev trykt i 2. oplag og indkøbt bredt som klassesæt. Der blev trykt et særoplag på 500 eks. som blev brugt i landets krisecentre for voldsramte kvinder og børn. Og bogen er blevet udgivet på tysk, svensk og færøsk. Men selv for nok så efterspurgte udgivelser sker der det, at når antallet af solgte eksemplarer falder til under et vist nivaue, kan det ikke betale sig at lagerføre bogen. “Hviskelegen” er nu udsolgt og genoptrykkes ikke. I “gamle dage” (for få år siden) ville det jo betyde, at bogen ganske enkelt ikke ville være tilgængelig længere. Men nu har vi et nyt format, ebøger, hvor lageromkostningerne er minimale – og så kan forholdsvis smalle bøger som “Hviskelegen” få nyt liv.

“Hviskelegen” handler om en gruppe piger, som leger hviskeleg i skolegården. Det er sjovt indtil Anna, den nye pige, kommer til at afsløre en hemmelighed.

Anna hvisker: Min far slår mig.”

Bogen kan købes, hvor du køber ebøger. Se en liste over forhandlere her.

 

Leave a Reply