Udgivet i Skriv en kommentar

Jeg har 6 nye bøger til udgivelse i efteråret 2011, blandt andet en ny gyser i Sort Chok-serien

Til efteråret udkommer jeg med seks nye bøger:

“En papfar fra helvede” (Alinea.
Bogen er tredje bind i min gyserserie Sort Chok og handler om en mand, der godt kan lide kød. Menneskekød. Med saftige illustratione af Erik Petri.

“Amirs alfabet” (Carlsen)
Amir gider ikke skrive med almindelige bogstaver. Han bruger sit helt eget alfabet. Men så forsvinder han. Han efterlader dog en tegning med to fugle. Hvor er Amir blevet af? En nyt bind i min letlæste serie om nydanske børn, der også tæller titler som “Slip aldrig Samiras hånd”, “Salmas første sne” og “Da Fatima blev fugl”. Med tegninger af Peter Bay Alexandersen.

“Kessler-effekten” (Carlsen)
Kortroman om en Martin, hvis far pludselig får chancen får at arve en formue. Men faren er indespærret på lukket afdeling. Nu vil Martin få ham fri, så han kan gøre krav på arven.

“Det 4-armede monster” (Alinea)
Letlæst bog, 2. bind i trilogien om Harald fra huset med de 13 etager, som bliver smidt ned til monsteret i kælderen. Illustreret af Otto Dickmeiss.

“Spøgelsestoget” (Carlsen)
Thors farmor er død. Hun rejser med spøgelsestoget nu. Thor vil så inderligt gerne se hende en sidste gang. Sammen med faren kører de ud til et øde sted, ude i en skov. Her stopper spøgelsestoget, og Thor stiger ombord. Illustreret af Mårdøn Smet.

“Dæmonen fra Notre Dame” (Alinea)
Fjerde bind i min gyserserie “Sort Chok”. Rune skal på tur med klassen til Paris. Men Rune er ikke som de andre. En grufuld hændelser har slået ham ud af kurs for mange år siden. Da han møder dæmonen fra Notre Dame vender det hele tilbage. Illustreret af Erik Petri.

 

Leave a Reply