Udgivet i Skriv en kommentar

Anmeldelse af min ebog til børn “En lort med tusind ben” på bloggen “Ericas verden”

Maria Erica Jensen anmelder min ebog “En lort med tusind ben” på sin blog. Hun skriver blandt andet:

“Jeg synes, at Morten Dürr får præsenteret et så svært problem, som mobning er, på en rigtig fin og underholdende måde. Som læser mærker man tydeligt, hvor ked af det hovedpersonen Emil er, mens Asger mere er fokuseret på den søde hævn. Bogen bliver fortalt af en ”Jeg”-fortæller (Emil), hvilket gør den virkelighedstro, samtidig med at dens sprog er meget realistisk og hverdagsagtigt.
Jeg vil anbefale bogen til børn i 10 – 13års alderen, hvilket passer godt med bogens lix-tal på 22.”

Læs hele anmeldelsen her:

http://www.ericas-verden.dk/”en-lort-med-tusind-ben”-af-morten-durr.html

Leave a Reply