Udgivet i Skriv en kommentar

“Frederik fra forstaden: Det perfekte kup” er udkommet

I dag udkommer min nye bog: “Frederik fra forstaden: Det perfekte kup” på forlaget Carlsen. Bogen er fornemt illustreret af Lars Gabel. Den er på 106 sider og henvender sig til aldersgruppen 9 – 12 år.

Find billigste pris på bogen hos bogpriser.dk

Om bogen:

Frederik vil være rockstjerne.

Han mangler en guitar, men det er ikke noget problem. Han får jo en guitar i julegave. Eller – sådan skulle det have været. Han når nemlig aldrig at få den. For hans far har ikke noget job. Og det viser sig, at alting er købt for lånte penge. Fjernsynet, sofabordet og den guitar, der lå pakket ind under sengen. Det hele må afleveres igen.

Frederik beslutter sig for at skaffe guitaren selv. Han udtænker en plan. En plan, der involverer en flaskeautomat. Det er en forbrydelse, som ingen nogensinde vil opdage. Det perfekte kup.

Det kan ikke gå galt.

Leave a Reply