Udgivet i Skriv en kommentar

Myten om multitasking

Syder hjernen og svider din øjne foran computeren dagen lang? Er dit familieliv fragtmenteret i sms, online gaming, email og facebook? I bogen “Distracted” gør Maggie Jackson op med myten om multitasking. Nej, mennesket er faktisk ikke skabt til at “have mange bolde i luften på en gang”, som det hedder i jobannoncerne. Faktisk kan vi ikke gøre mere en ting af gangen – hurtigt eller langsomt, og der er en stor risiko for at du blot bliver dummere og mere frustreret, hvis du ikke accepterer dette. I hvert faldt ifølge Jackson 🙂

Men grundlæggende er jeg utrolig enig med hende. Fokus og indlevelse skaber bedste resultater i længden – og man bliver ganske enkelt et gladere menneske i fordybelsen.

Bogen anbefales varmt til alle, men især mennesker som interesserer sig for indlæring og læsning, og hvordan man inspirerer unge til at tilegne sig ny dyb viden.

Tjek Maggie Jacksons hjemmeside ud her.

Leave a Reply