Udgivet i Skriv en kommentar

Teaterversionen af “Zenobia” får premiere til september.

I går var jeg til åben prøve på teaterforestillingen baseret på min og Lars Hornemans graphic novel “Zenobia”. Det var en fantastisk oplevelse. Med kun to skuespillere på scenen og en scenografi hvor luftmadrasser var det bærende element, blev vi ved hjælp af musik, animation og lydeffekter ført ind i fortællingens univers og miljø: Fra Aminas trygge fantasiverden af leg – til krigen i Syrien og til sidst dybt ned i det kolde hav. Teaterstykket får premiere ved Horsens Teaterfestival 18-20 september og spiller på Zeppelin i København 3. – 9. maj 2021. Desuden turnerer forestillingen på skoler. Du kan læse mere her: http://drb.teatercentrum.dk/produktion/?Code=PD0020642-1819

P6050532zenobia-forside

Leave a Reply