Udgivet i Skriv en kommentar

‘Skør og sjov spænding’ – “Jagten på den talende hund” er anmeldt af redaktionen på Litteratursiden.dk

Jagtenstor“Jagten på den talende hund” har fået en anmeldelse på Litteratursiden.dk – og de er glade for bogen:

Man skal ret langt ind i den her historie, før den begynder at blive sjov og spændende. Men hvis man holder ud, er den det hele værd! – Anbefales til 9-12-årige, som er til skør og sjov spænding. (Jim højberg).

Læs hele anmeldelsen her

Om bogen:

Kurt og Mikkel kidnapper folks kæledyr og kræver løsepenge for dem. Drengene vælter sig i penge, gadgets og chokolade. Men en dag kidnapper de den forkerte hund. En hund, som kan tale. En hund, som kan sladre om dem!

‘Jagten på den talende hund’ byder på skæg og ballade for 8 – 11 år. Bogen er udkommet som papirbog, ebog og lydbog indlæst af Carsten Bjørnlund. “Jagten på den talende hund” skrevet af Morten Dürr og Bo Skjoldborg og udgivet på Forlaget Plot.

Find billigste pris på papirbogs-udgaven.

Som ebog/lydbog:
“Jagten på den talende hund” på ereolen.dk
“Jagten på den talende hund” på Mofibo eller Storytel
“Jagten på den talende hund”hos Saxo eller Riidr

Leave a Reply