Udgivet i Skriv en kommentar

Supergod lektørudtalelse til min seneste bog “Børnefængslet”

Jeg glæder mig over at Børnefængslet” har fået en yderst positiv lektørudtalelse! Lektøren Helle Laursen konkluderer:

“Det er en let læselig og sjov bog. Til alle der elsker humor og en crazy historie med fart på. Samtidig får Morten Dürr også fortalt, hvor vigtigt det er at have gode venner. Kan anbefales og vil sikkert være noget for de fleste drenge i målgruppen, men pigerne kan også sagtens læse med.”

Fra bogens bagside:

Benjamin scorer Astrid lige for næsen af Oliver. Det vil Oliver ikke finde sig i, for Oliver var forelsket i Astrid længe før Benjamin. Oliver lægger en plan, som skal stoppe Benjamin. Den involverer et mystisk computerprogram, en hjemmelavet stungun og en meget underlig flygtning fra et børnefængsel …

Køb bogen hos Saxo.dk

Børnefængsletlille

Leave a Reply