Udgivet i 5 kommentarer

Min nye bog “Skaderne” er udkommet

SkaderneOscars mor dør, og pludselig føles alting så trist og mørk. Og Oscar er fanget i mørket, indtil han får brev. Det er et brev fra hans mor – og det er skaderne fra haven, som kommer med det til ham.

“Nu havde skaderne opdaget mig. De skældte ud, og så fløj de væk. Reden lå kun en meter højere oppe. Jeg klatrede op og kiggede ned i reden. Der var ingen æg. Men der var noget andet. Noget blankt, metallisk og skinnende. Det var strimler og stumper af glitrende papir.”

Forlaget Alvilda, illustreret af Peter Bay Alexandersen.

Find billigst pris på bog.nu

Skaderne1

5 tanker om “Min nye bog “Skaderne” er udkommet

  1. Hej.
    Jeg vil meget gerne have et gratis anmeldereksemplar.
    Mvh

    1. Hej Susanne, hvis du sender din mail til: mortendurr@me.com kan jeg formidle et læseeksemplar af ebogsudgaven til dig.
      kh. Morten

Leave a Reply