Udgivet i Skriv en kommentar

Ereolen lancerer app, som gør udlån via ipad/iphone nemmere

Ereolen har tidligere været bøvlet for førstegangsbrugere. Først skulle man downloade app’en Bluefire Reader – sidenhen skaffe sig et Adobe id. Dernæst skulle bogen hentes via ereolen.dk – men åbnes og læses i Bluefire Reader. Det blev en masse tryk på skærmen, før man kunne gå i gang med at læse. Men nu har man altså produceret en app, hvorfra bogen både kan lånes og læses – også når du er offline.

App’en gør dermed selve udlånet en hel del nemmere. Brugeroplevelsen er dog ikke blevet bedre – snarere tværtimod. For app’en rummer ikke de samme muligheder for at indstille læseoplevelsen efter personlige præferencer: skifte font, linjeafstand m.m.

Ereolens app kan hentes her.
Mine ebøger på ereolen kan hentes her. 

Leave a Reply