Udgivet i Skriv en kommentar

McLarens Workshop er en genial ipad-app til skolernes undervisning i billedkunst

Norman McLaren var alletiders geniale filmmager. Han lavede abstrakte animationsfilm – ofte blot ved at ridse på selve cellouidfilmen. Nu har det canadiske filminstitut udsendt en app, hvor man dels kan se McLarens bedste film – dels lave sine egne mesterværker i McLarens stil. App’en er gratis. Men den helt store bonus får man, hvis man for 19 kroner tilkøber en animationsworkshop, hvor man kan lave sine egne, abstrakte animationsfilm. Der findes et hav af apps til animation – men denne lille, simple app er nok en af de bedste. Hele pakken er perfekt til folkeskolens undervisning i billedkunst.

Download app’en her:

https://itunes.apple.com/dk/app/mclarens-workshop/id622560819?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Hvem var McLaren og hvad lavede han? Tjek hovedværket “Blinkityblank” på Youtube.

 

Leave a Reply