Udgivet i Skriv en kommentar

Få et gratis eksemplar af min ebog “Dræbersvin” – til ipad, iphone eller ipod touch

Så er min seneste gyser “Dræbersvin” tilgængelig på ibookstore til 29 kroner. Det fejrer jeg ved at forære et gratis eksemplar til de hurtige. Send mig en mail indenfor 24 timer, altså inden tirsdag 23. okt  – formiddag kl. 11 – så får du en indløsningskode til ibookstore, og kan hente dit gratis eksemplar af ebogen til ipad, iphone eller ipod touch.

Send mailen til: mortendurr@me.com

Om bogen

Thor og Freja er på ferie på onkel Torbens svinefarm. Men midt om natten lyder der skrig fra stalden. Grisene har ædt forgiftet foder. De er blevet kæmpestore. De har fået sort pels – og lange knivskarpe tænder.
De er blevet dræbersvin.

“Den helt rigtige bog for børn på 12 – 14 år som kan lide en uhyggelig og spændende splatterhistorie … velskrevet, letlæst.”
Morten Halskov Jensen, lektørudtalelse, DBC

Leave a Reply