Udgivet i 2 kommentarer

Min ebog “Marias dukke” er nr. 1. på ibookstore – på salgslisten over børnebøger

Herligt! Her til morgen er “Marias dukke” nr. 1 på ibookstore over bedst sælgende ebøger til børn.

“Marias dukke” er udkommet i en særlig udgave som ebog til ipad. Jeg har valgt at lave ebogen som en video med bogens billeder og historien læst højt.

Du kan købe bogen på Apple Ibookstore til 15 kroner. Se mere her:

http://itunes.apple.com/dk/book/marias-dukke/id519636447?mt=11&ign-mpt=uo%3D4

2 tanker om “Min ebog “Marias dukke” er nr. 1. på ibookstore – på salgslisten over børnebøger

  1. Hej Morten og tillykke!

    Tak for sidst, der er gået lidt lang tid, men nu får jeg så endelig skrevet. Rosa har læst sig igennem næsten alle dine bøger. Vi havde lige lidt krise efter gyser-bøgerne, som satte gang i hendes fantasi! For øvrigt havde Lises sprogskole allerede dine letlæsningsbøger for voksne, og hun kan godt lide dem.

    Har du nogle datoer, hvor det kan passe dig at komme her og på Løgstør bibliotek og holde foredrag, så vil jeg nemlig få det sat i gang. Jeg håber at I har det godt og havde en god tur til Sverige. Hils Ulla og pigerne.

    Kh Mette

    1. Hej Mette, godt at høre fra dig. Gyserbøgerne er måske lidt hård kost 🙂 Foredrag på Løgstør bibliotetek lyder da optimalt. November er svær, og det kan næppe komme i stand før. Så januar og frem er der fine muligheder.

Leave a Reply