Udgivet i Skriv en kommentar

“Frederik fra forstaden – det perfekte kup” er udkommet som ebog

Frederik vil være rockstjerne – dog mangler en guitar! Men det er ikke noget problem. Han får jo en guitar i julegave. Eller – sådan skulle det have været. For hans far har ikke noget job. Og det viser sig, at alting er købt for lånte penge. Fjernsynet, sofabordet og den guitar, der lå pakket ind under sengen. Det hele må afleveres igen.
Frederik beslutter sig for at skaffe guitaren selv. Han udtænker en plan. En plan, der involverer en flaskeautomat i Aldi og hjælp fra to af hans venner. Det er en forbrydelse, som ingen nogensinde vil opdage. Det perfekte kup. Det kan ikke gå galt …

Anmeldelser

“Det Perfekte Kup er oplagt som læsevalg for målgruppen når bøger skal indtages på egen hånd. Hvert kapitel har en passende længde for den utrænede læser, og indeholder lige dele spænding og underholdning, så ingen tabes. Vurderingen havner derfor på fem stjerner.” Thor Kristjan Kiddmose, Bogmania.

“Frederik har udtænkt et vandtæt kup, som går ud på at få penge ud af Aldis flaskeautomat ved at smide allerede indløste flasker ind gennem automaten. Det skal bare ske efter arbejdstid, og gerne med et par hjælpere. Det kan ikke gå galt! En meget sjov og letlæst bog.” Damian Argimbau, Weekendavisen.

“Dürr skriver frisk og nutidigt om/for drenge. Trods de alvorlige temaer, der også berøres, skal bogen absolut læses for fornøjelsens skyld. En god portion humor rammer målgruppen præcist. Det ligner starten på en serie, og vi følger gerne Frederiks drømme og trængsler i en forhåbentlig kommende bog (…) Dürr er i familie med forfattere som Glenn Ringtved og Daniel Zimakoff, der også skriver frisk og nutidigt om/for drenge. En anden litterær slægtning er Thorstein Thomsen, der i Tordenskjold-klubben, 1984, gjorde noget af det samme, som Dürr gør her.” Bo Knudsen, Lektørudtalelse DBC.

Ebogen koster 29 kroner og kan blandt andet købes på ibookstore.

Leave a Reply