Udgivet i Skriv en kommentar

Min novelle “Azull æder øjne” er udgivet som direkte-til-ebog

Det skal jo prøves … at udgive noget direkte til det digitale format. I regi af mit eget forlag Plot, har jeg allerede udgivet en håndfuld ebøger – men her er der tale om genudgivelser af trykte bøger. Nu kommer så den første udgivelse, der udelukkende udkommer digitalt. En gysernovelle for blodtørstige børn, som jeg kalder “Azull æder øjne.” Det er Lars Gabel som står for det herlige omslagsbillede af drengen, som har mistet et øje til Azull.

“Azull æder øjne” koster 8 – 10 alt efter forhander. Køb den hos en af nedenstående forhandlere:

Saxo.dk
Altforalt.dk
ebogreolen.dk
mubook.dk

Booksnob.dk
Storybag.dk
Riidr.dk
Mibook.dk
Bog og ide
Digibooks.dk
g.dk
Gutenbog.dk
Hjemve.dk
Williamdam.dk

Leave a Reply