Udgivet i Skriv en kommentar

Salgstal ebøger, Forlaget Plot december måned: “Erik maler hunden blå” er et hit … i Norge

Salget af ebøger er “eksploderet” i december måned. Det hører man i hvert fald i medierne i disse dage. Helt så voldsomt er det nok ikke i virkeligheden, men jo, salget er da steget med 50% for Forlaget Plot – hvilket absolut er fint. Således har Forlaget Plot solgt 304 bøger (inklusive udlån via ereolen.dk). Heraf er 250 eksemplarer solgt gennem Apples Ibookstore. Som et kuriøsum kan nævnes, at “Erik maler hunden blå” sælger “stort” i Norge – hvor den har solgt 41 eks. i løbet af december. Tak Norge!

Salget er fordelt således på titlerne:

“Da Stella mistede håret” – 24 eks.
“En lort med tusind ben” – 90 eks.
“Erik maler hunden blå” – 146 eks.
“Ille isbjørn fra sidste isflage” 37 eks.
“Bomben i madkassen” (lydbog) 7 eks.

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du skaffe mine bøger her:

Apple Ibookstore
Diverse danske netboghandlere
ereolen.dk

Leave a Reply