Udgivet i Skriv en kommentar

Flot anmeldelse af min gyserserie “Sort Chok” på “Himmelskibet”

Mine gyserbøger i serien “Sort chok” er blevet anmeldt af Thomas Winther i tidsskriftet “Himmelskibet”.


Thomas Winther skriver blandt andet:

“Forfatteren Morten Dürr er ikke bange for at lade børnene vide at der er blod inden i mennesker, eller at man dør af at få en økse i hovedet. Sort Chok er en bogserie til børn fra 9-års-alderen, og jeg er sikker på at mange af de børn der er, eller skal til at blive introduceret til det gode gys, vil elske dem.”

Gyserserien “Sort chok”. Den omfatter titlerne: “Øksemorderens kranium”, “Alligatorblod”, “En papfar fra helvede” samt “Dæmonen fra Notre Dame”. Bøgerne kan også fås som ebøger til ipad til cirka 50 kroner. Se en liste over forhandlere her.

Se hele anmeldelsen her:

http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=2389

Leave a Reply