Udgivet i Skriv en kommentar

Herlig lektørudtalelse til min letlæsningsbog “Det 4-armede monster”

Så er der kommet lektørudtalelse på min letlæste bog “Det 4-armede monster”.

Lektøren Mads Overmark siger:

“Bogen henvender sig til de børn i 1.-2. klasse, der har knækket koden, og som skal konsolidere sine færdigheder samt træne billedet af nogle af de hyppigst anvendte ord. Den kan også bruges til at træne indholdslæsning. Bogen kan anvendes til fritidslæsning, som en del af et læsekursus og til et emnearbejde om gys eller monstere. Den er også velegnet til meddigtning – En fortælling der i billede og tekst har god appel til målgruppen.”

“Det 4-armede monster” er en fortsættelse af historien om Harald, der møder et monster i skraldekælderen. Første bog hed “13 betyder uheld”. Historien afsluttes i tredje bind “En monster-ven” som er stærkt på vej! Bøgerne er fornemt illustreret af Otto Dickmeiss.

Leave a Reply