Udgivet i 1 kommentar

Min e-billebog “Erik maler hunden blå – med højtlæsning” er udkommet på Apples ibookstore – til 15 kroner.

Skru op for lyden på din ipad! Nu udkommer “Erik maler hunden blå” i opdateret version. Nemlig som e-billedbog med højtlæsning af Christian Damsgaard – og siderne bladrer helt af sig selv. Perfekt underholdning til de 3 – 7 årige, når de keder sig på bagsædet.

“Erik maler hunden blå” er historien om drengen Erik … som maler sin hund blå. Hunden skal vaskes og får en hundekiks som trøst. Det vil Erik også have – men må ikke for sin mor. Så maler han sig selv blå! En lille absurd fortælling om trods, snedighed og stædighed. Om voksenlogik og børnelogik. Med flotte glødende illustrationer af Mads Berg.

Køb bogen her:
Erik maler hunden blå - Morten Dürr & Mads Berg

Anmeldelser:

“Mads Berg maler med klare farver, mest knaldrød og koboltblå og sort og hvid som kontraster og kanter, og med bred pensel og enkle former i en opsigtsvækkende, sjov og særegen stil. Morten Dürrs tekst er kortfattet, mundret og nutidig.” (4 stjerner, Kari Sønsthagen, Berlingske Tidende)

“Der er flere ting i billedernes udtryk der minder mig en smule om Arne Ungerman. Brugen af lyset fra de hvide flader på siderne og ansigternes udtryk, og så måske fordi den også har lidt tilfælles med Jens Sigsgaards Palle alene i verden, da det er samme type historie, der forsøger at nå frem til en inderkerne i børns tilværelse … (bogen) … vil kunne føre til mange gode samtaler.” (Torben Bråe Olesen, lektørudtalelse, DBC).

1 tanke om “Min e-billebog “Erik maler hunden blå – med højtlæsning” er udkommet på Apples ibookstore – til 15 kroner.

  1. […] Stella mistede håret” – 24 eks.“En lort med tusind ben” – 90 eks.“Erik maler hunden blå” – 146 eks.“Ille isbjørn fra sidste isflage” 37 eks.“Bomben i […]

Leave a Reply