Udgivet i Skriv en kommentar

Min bog “Amirs alfabet” er udkommet på forlaget Carlsen

Min nye bog “Amirs alfabet” er udkommet på forlaget Carlsen. Som højtlæsning egner den sig til børn i 0. – 2. klasse og som selvlæsning 2. – 4. klassetrin. Bogen er illustreret af Peter Bay Alexandersen og er fjerde bog i min serie om nydanske børn. Serien omfatter i øvrigt “Slip aldrig Samiras hånd”, “Da Fatima blev fugl” samt “Salmas første sne”. Serien fortsætter i 2012 med bogen “Omar mister Messi”.

Om “Amirs alfabet”:

“Amir er træt af skolen. Man skal altid skrive bogstaver. Det gider Amir ikke. Han laver sit helt eget alfabet. Et alfabet hvor man skriver med tegninger. Men en dag er Amir forsvundet. Han har efterladt et brev til mor og far. Brevet er skrevet med Amirs alfabet. Han har tegnet en stor fugl og en lille fugl. Mor og far forstår ikke brevet. Hvor er Amir gået hen?”

Leave a Reply