Udgivet i 4 kommentarer

Få et gratis anmeldereksemplar af min ebog “En lort med tusind ben”

Jeg udlodder de næste par dage gratis anmeldereksemplarer af min ebog “En lort med tusind ben”. For at få et gratis eksemplar af ebogen, skal du blot sende mig en mail, så jeg ved, hvor jeg skal sende filen hen. Du kan sende til: morten.durr@comxnet.dk.

Tilbuddet gælder til og med fredag d. 24. juni.

Om bogen:

HANDLING:

Emil bliver altid mobbet af Thor. Og Thor har snubbet Emils plads på fodboldholdet. Nu skal det være slut. Emil vil have hævn. Han lægger en snedig plan. En plan hvor man skal bruge to møtrikker, en skålfuld ekstra stærk chilisovs og en håndfuld sprællende tusindben. Nu skal Thor ned med nakken!

MÅLGRUPPE:

Som selvlæsning 3. – 5. klassetrin. Som oplæsning 1. – 3. klassetrin.

ANMELDELSER:

“En lort med tusind ben” er en herlig, sjov og letlæst historie for de 9-12-årige. Den handler om venskab, mobning, den første spirende kærlighed og noget så upædagogisk som hævn! Det er herlige løjer, der også vil egne sig godt til højtlæsning.” (Bent Rasmussen, Skolebiblioteket).

“Det knusende slag mod Thor sker helt i Olsen-bandens ånd” (Steffen Larsen, 4 stjerner i Politiken).

“De læsere, som vil blive tiltrukket af forsidebilledet, hvor historien oser op af et noget brugt toilet og ordet lort står med store bogstaver, de bliver ikke snydt. Til gengæld får de så også en god historie og de bliver også lidt klogere på livet.” (Hans Radsted, lektørudtalelse DBC).

4 tanker om “Få et gratis anmeldereksemplar af min ebog “En lort med tusind ben”

 1. Hej Morten, du kunne , da lige slå en sludder af, når du alligevel er ovre med bogen. Sarah skal nok tage den med i skole, når hun har læst den.

  Mange hilsner 142 C st. th.

 2. Kære Morten

  Det er en flot blog, du har. Hvor ville jeg blive glad for en af dine bøger….
  Men det er jo for sent, ikke?
  Tak for din mail. Jeg vil overveje, hvad jeg skal gøre.
  Jeg er i gang med et nyt manus…
  MKH. Lisa

  1. Der kommer flere gratis bøger en anden gang …

   Sendt fra min iPad

 3. ÅÅÅÅÅH, øv! Har lige fået en iPad til min 40-års fødselsdag og søger lige nu højt og lavt efter geniale ebogssider. Har netop haft kig på dine (dejligt billige) børnebøger i dag for at lokke min 9-årige datter til at læse lidt – kommer ind på din side og ser dette skønne tilbud. Men for sent. Håber rigtig, rigtig meget, at du er gavmild med et lignende tilbud en anden gang. 🙂

Leave a Reply