Udgivet i Skriv en kommentar

5-stjernet anmeldelse af “Frederik fra forstaden” på Bogmania.dk

Thor Kristjan Kidmose anmelder “Frederik fra forstaden” på bogmania.dk og uddeler fem flotte stjerner. Han  konkluderer blandt andet:

“Det Perfekte Kup er oplagt som læsevalg for målgruppen når bøger skal indtages på egen hånd. Hvert kapitel har en passende længde for den utrænede læser, og indeholder lige dele spænding og underholdning, så ingen tabes. Vurderingen havner derfor på fem stjerner.”

Læs hele anmeldelsen her.

Om bogen:

Frederik vil være rockstjerne.
Han mangler en guitar, men det er ikke noget problem. Han får jo en guitar i julegave. Eller – sådan skulle det have været. Han når nemlig aldrig at få den. For hans far har ikke noget job. Og det viser sig, at alting er købt for lånte penge. Fjernsynet, sofabordet og den guitar, der lå pakket ind under sengen. Det hele må afleveres igen.
Frederik beslutter sig for at skaffe guitaren selv. Han udtænker en plan. En plan, der involverer en flaskeautomat. Det er en forbrydelse, som ingen nogensinde vil opdage. Det perfekte kup.
Det kan ikke gå galt.

 

Leave a Reply