Udgivet i 1 kommentar

Ugens film er “127 Hours”

Her er en lille gåde. En internationalt berømmet filminstruktør har netop modtaget otte Oscarpriser,  fire Golden Globes samt syv BAFTA priser for sin seneste film. Hvad er næste træk? At lave en stort anlagt Hollywoodfilm på et megabudget, hvilket vil indbringe penge nok til resten af tilværelsen? Eller at lave en film om en mand, som … saver sin egen arm af? De fleste instruktører vælger nok det første, men ikke hvis nævnte instruktør er den fandenivoldske britiske filmmager Danny Boyle. Således “127 Hours”, der er ugens film, og som jeg tildelte 5 stjerner i min anmeldelse i Dagbladet Børsen.  Filmen skal varmt anbefales, men selve armoversavningsscenen er ganske hård kost!

1 tanke om “Ugens film er “127 Hours”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Grand Teatret, Morten Dürr. Morten Dürr said: Ugens film er "127 Hours" http://wp.me/pQY2N-c4 […]

Leave a Reply