Udgivet i Skriv en kommentar

“The Next Three Days” er ugens film

I denne uge har jeg anmeldt to film for Dagbladet Børsen, den amerikanske komedie “Alt hvad du har”, samt den amerikanske thriller “The Next Three Days”. Jeg havde pæne forventninger til “Alt hvad du har”. Filmen er instrueret af James L. Brooks, der tidligere blandt andet har skrevet manus til “Det blir’ ikke bedre”. Manden kan altså skrue en sjov film sammen. Bare ikke denne gang. Skønt Reese Witherspoon, Jack Nicholson og Owen Wilson gjorde deres bedste, var manuskriptet simpelthen for tåbeligt. “Alt hvad du har” fik to stjerner i Dagbladet Børsen. Derimod skal man unde sig at se Paul Haggis’ thriller “The Next Three Days”. Filmen beretter om en gymnasielærer (Russel Crowe), som planlægger at befri sin kone (Elizabeth Banks) fra fængsel, hvor hun sidder uretmæssigt dømt for mord. For at gennemføre planen må han forvandle sig selv fra tøffelhelt til hårdkogt kriminel. Filmen er en genindspilning af den franske “Alt for hende” (Pour Elle), som afgjort var en bedre film. Men “The Next Three Days” er trods alt en solid, begavet thriller. Den fik fire stjerner i Dagbladet Børsen.

 

Leave a Reply