Udgivet i 4 kommentarer

Da Fatima blev fugl udkommer i dag

I dag udkommer “Da Fatima blev fugl”. Jeg har netop fået bogen i hånden og er kisteglad for resultatet. Bogen er en selvstændig opfølger til min bog “Slip aldrig Samiras hånd”, som indbragte Skriverprisen i 2008. Bogen udkommer på Forlaget Carlsen. Den er redigeret af Birgitta Gärtner og med illustrationer af Peter Bay Alexandersen. Historien er letlæst og henvender sig til indskolingen.

Bagsidetekst:

Fatimas far er fra Egypten. Han har fortalt om gudinden Isis fra gamle dage. Isis har gyldne vinger og kan beskytte og trøste dem, der er kede af det. Fatima vil også gerne have gyldne vinger, så hun kan tage sig af dem, der er kede af det. Det er godt at kunne, hvis der er nogen, der driller.

4 tanker om “Da Fatima blev fugl udkommer i dag

  1. Hej Morten

    Den ser rigtig flot ud. Nicolas og specielt Rosa var jo meget glade for “Slip aldrig Samiras hånd”. Tillykke med udgivelsen!

  2. Tak, jeg sender den til jer!

  3. Tillykke med udgivelsen.
    Glæder mig til at læse den.

    God weekend

  4. Dejlige Samira! – bliver godt at se hende igen 🙂

Leave a Reply