Udgivet i Skriv en kommentar

Aliens er landet på Amager Strand og de vil have dit blod!

Forleden gik jeg en hygsom tur med min datter Annika, min ven Andreas og hans søn Josh. Vi slentrede ned til Amager Strand, hvor jeg ofte går ned for at få genstartet  hjernen. Her mødte vi et frygteligt syn. Rumvæsner var ved at lande i havet. De dalede ned fra himlen i besynderlige landingskapsler. Folk stimlede nysgerrigt sammen for at betragte dette ejendommelige syn. Men straks efter landingen gik de fremmede til angreb. Blodet sprøjtede og generel panik spredte sig. Vi tog flugten, men forinden fik jeg dokumenteret begivenheden med mit nye Olympus E-PL1. Se nærmere nedenfor. Men vi skal advare mod særdeles skræmmende billeder!

(Myndighederne og pressen har været tavse omkring invasionen – men jeg tør fortælle offentligheden sandheden)

Leave a Reply