Udgivet i Skriv en kommentar

Fornem anmeldelse af “Kurt og den store verden” på Bogoplevelsen.dk

Fornem anmeldelse af “Kurt og den store verden” på Bogoplevelsen.dk, som kalder bogen en: “filosofisk billedbog om at blive ældre.”

“Det er en fin, lille, filosofisk sag, der viser forskellen mellem børn og voksnes forståelse af tid, sted og verden som helhed. Farfar forsøger at mane til besindighed, men drages med på fantasiens vinger af Kurts fantasi og livsmod. Det er en dejlig bog, hvor sammenspillet mellem tekst og billede er det, som skaber bogen.  Bogen er på en og samme tid stilfærdig og storslået, hvilket også vises gennem samspillet. De to fortælleformer forankrer hinanden og skaber tilsammen en bog, der skal formidles for at forløse sit fulde potentiale.”

Læs hele anmeldelsen her

Leave a Reply