Udgivet i Skriv en kommentar

Sæt turbo på elevernes læsning. Du kan inden 1. marts søge tilskud til forfatterbesøg på din skole eller bibliotek.

1. marts er der deadline for ansøgning til dækning af honorar ifbm. forfatterforedrag på skoler og biblioteker. Det er fantastisk, at vi har denne mulighed i Danmark – gør brug af ordningen!

Vi begynder at kunne øjne en mere normal hverdag hen på foråret. Hurra for det – jeg glæder mig i hvert fald til igen at komme ud og holde foredrag på skolerne. Jeg elsker at holde foredrag. Når jeg møder børnene, bliver mit arbejde som forfatter meningsfyldt – og jeg får god respons fra lærerne.

Flere lærere fortæller mig, at et forfatterforedrag sætter turbo på læsningen blandt deres elever. De siger også, at effekten af den øgede interesse for læsning efter et forfatterforedrag holder i flere måneder – måske endda et par år.

Skal vi ses i løbet af året? Du kan læse mere om mine foredrag via linket nedenfor – her finder du også link til Kunstfondens støtteordning til forfatterbesøg.

https://mortendurr.com/foredrag/

Leave a Reply