Udgivet i Skriv en kommentar

Tak! Tusind tak …for tre års arbejdsro!

Jeg er både glad og stolt over at blive tildelt det tre-årige arbejdslegat fra Statens Kunstfond, Litteraturudvalget. Tak til udvalget – og ikke mindst tak til fællesskabet/skatteyderne. Pengene giver mig tre års arbejdsro, så jeg kan skrive flere bøger. Det er jeg yderst taknemmelig for!

Her er et link til Kunstfonden – hvor du kan læse litteraturudvalgets motivation for tildeling af legatet.

Samtidig giver det mig ærligt talt en snert af panik at modtage så flot et legat – nu skal der pludselig leveres, tænker jeg. Men heldigvis arbejder jeg lige nu på at afslutte fire ny projekter, som udgives til august. Så jo, der er nye bøger på vej: “Miki finder hjem”, en billedbog med Lars Gabel, “Vand til blod”, en graphic novel også med Lars Gabel, “Zenobia”, en graphic novel med Lars Horneman, samt “Jagten på elverguldet”, en ny roman skrevet i fællesskab med Bo Skjoldborg – en opfølgning på vores bog “Jagten på den talende hund”. Så igen, tak! Nu skal der skrives!

Miki

Leave a Reply