Udgivet i Skriv en kommentar

“Vand til Ganesha” er udgivet!

Så er den her! “Vand til Ganesha”. En ny, flot, farverig tegneserie i samarbejde med illustrator Lars Gabel Jeg er virkelig stolt af det færdige resultat og glæder mig til at se, hvordan børnelæserne tager imod bogen!

“Vand til Ganesha” udspiller sig i et slumkvarter i en indisk storby, og beretter om drengen Ravi, som sendes i byen for at hente vand. Hvad der burde tage fem minutter, kommer til at vare hele eftermiddagen. Storbyen er ved at løbe tør for rent drikkevand. Vand er noget, man må skaffe sig fra den såkaldt “vandmafia”, mænd der kører rundt i lastvogne og sælger vand til tørstige mennesker – der dårligt har råd til at betale.

Bogen henvender sig til børn i alderen 9 – 12 år som både frilæsning og værklæsning i skolen. Børnelæseren bliver inviteret ind i en verden og nogle livsvilkår fjernt fra Danmark og er velegnet i skolens mellemtrin som et element i et tværfagligt forløb i dansk og natur/teknologi .

Fra bogens bagside:

Det er sommer i megabyen. Ravi er storebror. Det er ham, som skal hente vand. Ravi løber ud i storbyens labyrint. Ud i støvet og ud i sommerens ulidelige hede. Han løber ad smalle, dunkle gyder. Dér! Ravi kan høre vandvognens horn. Men han kan ikke se den. Så er der pludselig helt stille igen. Heden svider og stikker. Hvornår finder Ravi vand?

Læs mere om bogen her:https://mortendurr.com/vand-til-ganesha/

Leave a Reply