Udgivet i Skriv en kommentar

Vil du støtte en bog om børns rettigheder?

Vil du være med til at støtte vores bog “Hviskeklubben” på Kickstarter? Vi vil gerne lave en flot og stemningsfuld tegneserie, som sætter fokus på børns rettigheder, venskab og sammenhold. Bogen er et samarbejde mellem tegneserietegner Sofie Louise Dam og forfatter Morten Dürr. Vil du hjælpe bogen på vej, så læs mere på Kickstarter:

http://kck.st/2wkbloA

“Hviskeklubben” er en tegneserie om en gruppe veninder, som leger hviskeleg i skolegården. Men en dag tager legen en alvorlig drejning. For første gang kommer den stille pige Anna med i legen. I hviskelegen med vennerne finder hun omsider mod til at sætte ord på en sort hemmelighed. Anna hvisker: “Min mor slår mig … “

Vores bog henvender sig direkte til børn i alderen 10 – 14 år. Bogens budskab er: vold mod børn trives i tavshed og tabu, men volden kan stoppes. Samtidig handler bogen om, hvad man som barn kan gøre, hvis man gerne vil hjælpe en ven.

Læs mere her

Hviskelegen_17x24_4.korr._testsidekick_5kick_6kick_cover1

Leave a Reply