Udgivet i Skriv en kommentar

Savner du en sjov sommerferiebog?

GAKKET HUMOR I 4. OPLAG!

Min og Bo Skjoldborgs bog “Jagten på den talende hund” bliver sgu ved med at sælge🤪 Nu har vi trykt fjerde oplag! Tak for interessen, det er vi glade for. Jeg har stadig en kasse med 3. oplag i kælderen. Så nu sælger vi bogen med sommerrabat. Send 150 kr. på mobilepay 42404766 (husk adresse). 


Vil du også have “Jagten på elverguldet”? 
Få begge bøger til blot 200 ink. forsendelse. Så er der læsning til sommerferien! 

Del gerne opslaget – hvis du synes godt om vores tilbud.☺️🙏
(OBS: tilbuddet gælder indtil søndag d. 23. juni kl. 18.)

Weekendavisen skrev:
“Du er garanteret en historie som er bindegal, voldsomt dramatisk og samtidig ret morsom. Forfatterkollegerne Morten Dürr og Bo Skjoldborg har skiftedes til at skrive på historien, og de har helt sikkert haft en fest med at digte videre på hinandens skøre ideer og vilde indfald. Det er en måde at skrive historier på, som kan give vilde og uforudsigelige resultater, når projektet lykkes. Det gør det her.” (Stine Reinholdt Hansen)

Leave a Reply