Udgivet i 2 kommentarer

“Vand til blod” og “Zenobia” får Claus Deleuranpriser

I går aftes modtog jeg Claus Deleuranprisen 2017 ved Copenhagen Comics messen … eller faktisk modtog jeg hele to priser. Nemlig prisen som “bedste danske debutant 2016” sammen med Lars Gabel for “Vand til blod”, samt prisen for “bedste danske tegneserie 2016” sammen med Lars Horneman for “Zenobia”. Ved prisuddelingen blev jeg faktisk så benovet, at jeg var aldeles mundlam og rent glemte, hvad man bør sige ved den slags lejligheder. Så det kommer her: Først og fremmet tak til Danske Tegneserieskabere for priserne og for et godt arrangement. Tak til Forlaget Carlsen og Forlaget Cobolt og redaktørerne af bøgerne: Birgitta Gärtner, Camille Schierbeck og Pernille Arvedsen. Og så naturligvis TUSIND tak til Lars Horneman og Lars Gabel, som sagde ja til at lege med mig – og som virkelig har lagt arbejdstimer og sjæl i projekterne. Det er et stort privilegium at få lov at arbejde sammen med så dygtige kunstnere. Det er fuldstændig magisk at se historierne blive forløst gennem så flotte, rørende billeder!

Læs mere om prisen hos Danske Tegneserieskabere og på DR.dk

Køb “Zenobia” hos Saxo.dk

Køb “Vand til blod” hos saxo.dk

clausdeleuranprisen.jpg

 

 

2 tanker om ““Vand til blod” og “Zenobia” får Claus Deleuranpriser

  1. Kære Morten Stort tillykke!Det har du fortjent! MKH. Lisa Rossavik Rich http://www.lisarich.dk

    Sendt fra min iPad

    > Den Feb 26, 2017 kl. 10:51 skrev Morten Dürr – forfatter : > > >

    1. Tak Lisa!

Leave a Reply