Udgivet i Skriv en kommentar

“Vand til blod” er anmeldt på Kulturkapellet.dk

Torben Rølmer Bille anmelder “Vand til blod” på Kulturkapellet.dk. Han kalder bogen “en virkelig fed læseoplevelse” og er, ligesom jeg selv, stærkt begejstret for Lars Gabels billedside:

“Lars Gabels fine tegninger rangerer fra det lette poetiske og utroligt stemningsskabende til det mest voldsomme og groteske. Tegnestilen er meget stilsikker og gør at hvis man står i en boghandel og bladrer i bogen, så får man straks lyst til at købe den og tage den med hjem.”

Du kan læse hele anmeldelsen her 

Om bogen:

Lynet slår ned i Lea, men hun dør ikke. Lynet gør hende stærkere. Det er guds vilje, siger hendes far. Lea får sære, overmenneskelige kræfter. Kræfter som ingen kan styre!

“Vand til blod” er en graphic novel begået af forfatteren Morten Dürr og illustratoren Lars Gabel, som hver især er prisbelønnede for deres tidligere værker. “Vand til blod” er en stærk, medrivende og filmisk bogoplevelse, der samtidig tematiserer teenagerens identitet samt religionens forestillingsverden. 

Køb gennen Carlsen.dk (250 kr)
eller:
 Saxo.com

IMG_1231.JPG

Leave a Reply