Udgivet i Skriv en kommentar

“Zenobia” anmeldes i “Læringscenteret”

Nanna Foss anmelder “Zenobia” i april-udgaven af “Læringscentret”. Hun skriver blandt andet:

“ZENOBIA rammer hårdt. En bølge mod en skibsside, en bombe i et boligkvarter, en sagndronnings spyd i hjertet. Dürr og Hornemann er skånselsløse i deres fortælling af Aminas historie, men de har en både pragmatisk og poetisk tilgang til krigens rædsler og til de personlige tragedier, den medfører. Og sådan skal det være. Nogle ting kan ikke gemmes væk i lykkelige slutninger. De skal mærkes, selvom det gør ondt. De skal snakkes om. Og de skal læses, igen og igen.”

Læs hele anmeldelsen i denne pdf: LæringsCentret_nr3_2017 s22

Bestil “Zenobia” gennem Saxo.com
(Obs: første oplag er udsolgt – men bogen genoptrykkes og er pt. på vej til lager!)

zenobia-forside

 

 

Leave a Reply