Udgivet i Skriv en kommentar

Fremragende lektørudtalelse til “Vand til blod”!

Jeg glæder mig over en yderst positiv lektørudtalelse på “Vand til blod”. Her konkluderer Morten Halskov Jensen blandt andet:

“Teksten er kort, præcis og fuld af kraft. Illustrator henter meget fra manga-genren, men har sin helt egen dystre æstetiske stil. En virkelig stærk og meget vellykket bog, der bestemt giver stof til eftertanke.” – Morten Halskov Jensen, DBC Lektørudtalelse.

Om bogen:

“Vand til blod” er en graphic novel med tekst af Morten Dürr og tegninger af Lars Gabel – fra Forlaget Carlsen. Lynet slår ned i Lea, men hun dør ikke. Lynet gør hende stærkere. Det er guds vilje, siger hendes far. Lea får sære, overmenneskelige kræfter. Kræfter som ingen kan styre!
“Vand til blod” er en graphic novel begået af forfatteren Morten Dürr og illustratoren Lars Gabel, som hver især er prisbelønnede for deres tidligere værker. “Vand til blod” er en stærk, medrivende og filmisk bogoplevelse, der samtidig tematiserer teenagerens identitet samt religionens forestillingsverden.

Køb gennen Carlsen.dk (250 kr)
eller:
 Saxo.com

IMG_1231.JPG

Leave a Reply