Udgivet i Skriv en kommentar

Så er der gratis børnebøger til sommerferien

2015_Sommer_header

Så er vi i luften med gratis børnebøger på http://www.gratisbørnebøger.dk

Dine børn er vilde med at læse! Det viser en af de seneste store undersøgelser af danske børns læsevaner. Børn vil gerne læse. De vil endda læse meget, hvis bare de får de rigtige bøger, og hvis de er nemme at komme til. Gys, humor og seriebøger ligger i top hos både drenge og piger.

Derfor åbner vi den 1. juni igen for læsekampagnen Gratis Børnebøger. Hele sommerferien stiller vi 20 børnebøger af nogle af landets bedste forfattere gratis til rådighed online. I år har vi endda udvidet med lydbøger.

Og vi ved, at det virker. Vi har haft 65.000 besøgende på hjemmesiden www.gratisbørnebøger.dk Alene sidste sommerferie læste danske børn 1.234 timer i løbet af vores kampagne.

Sig det videre!
Der er ingen undskyldning for ikke at læse – og lytte! – ferien igennem. Og med din hjælp kan vi måske endda sætte nye rekorder i år. Hvis du synes om projektet, så sig det videre i dit netværk, facebook, twitter, intranet m.m. – og print vores Læs løs og lyt løs-plakat og hæng den op, hvor børnene ser den … Tak!
Sign-up_knap_500

Leave a Reply